Lay out all the ingredients in front of you. Thaw the seafood cocktail. Wash and peel the beans.
Разложите все ингредиенты перед собой. Разморозьте морской коктейль. Фасоль помойте и почистите.
Boil the noodles in a multicooker (program 100°C, 20 minutes). Rinse with water and set aside on a plate.
Отварите в мультиварке лапшу (программа 100°C, 20 минут). Промойте водой, отложите в тарелку.
Wash the beans and seafood, pour a little oil into the multicooker and fry until cooked (frying program 15 minutes). Add sauce.
Промойте фасоль и морепродукты, налейте в мультиварку немного масла и обжаривайте до готовности (программа жарка 15 минут). Добавьте соус.
Add the noodles to the rest of the dish in the slow cooker and stir.
Выложите лапшу к остальному блюду в мультиварку и перемешайте.
Place the paste on a plate and add soy sauce and wasabi.
Выложите пасту на тарелку, дополнительно можно подать соевый соус и васаби.