Check all the necessary ingredients, wash the vegetables and salad, turn on the oven to preheat to 180°C, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи и салат, включите духовку разогреваться до 180°C, подготовьте рабочую поверхность.
Finely chop the parsley and garlic.
Мелко порежьте петрушку и чеснок.
Cut the zucchini into rounds about 1 cm thick. Cut the cherry tomatoes in half.
Порежьте цукини на кружки толщиной примерно 1 см. Порежьте помидорки черри пополам.
Cut the cheese into slices.
Порежьте сыр ломтиками.
Mix mayonnaise, chopped parsley and garlic.
Смешайте майонез, порезанную петрушку и чеснок.
Place the zucchini on a baking tray greased with vegetable oil.
Выложите цукини на противень для запекания, смазанный растительным маслом.
Place a layer of mayonnaise mixed with herbs and garlic on the zucchini.
Выложите на цукини слой из майонеза, смешанного с зеленью и чесноком.
Place chopped cherry tomatoes on mayonnaise.
Выложите на майонез порезанные помидорки черри.
Cover the tomatoes with cheese slices.
Накройте помидорки ломтиками сыра.
Bake mini pizzas for 10-15 minutes.
Запекайте мини-пиццы в течение 10-15 минут.
Serve the mini pizzas hot on fresh lettuce leaves.
Подавайте мини-пиццы горячими на листьях свежего салата.