Lay out all the ingredients in front of you. Wash the meat and vegetables. Peel the potatoes and onions. Boil the water.
Разложите все ингредиенты перед собой. Мясо и овощи помойте. Почистите картофель и лук. Воду вскипятите.
Knead the yeast dough. To do this, dissolve a packet of dry yeast in water and stir in the flour. Knead the dough so that it does not stick to your hands and let it rise in a warm place for about an hour.
Замесите дрожжевое тесто. Для этого в воде растворите пакетик сухих дрожжей и вмешайте муку. Вымесите тесто так, чтобы оно не прилипало к рукам и дайте ему подняться в тёплом месте в течение примерно часа.
For the filling, cut all ingredients into cubes, salt and pepper to taste.
Для начинки нарежьте убиками все ингредиенты, посолите и поперчите по вкусу.
After the dough has risen, roll it into circles. Place the filling. Seal the edges with a triangle. Bake echpochmaki for 25 minutes at 180℃.
После того как тесто подошло, раскатайте его в кружки. Уложите начинку. Края защипните треугольником. Эчпочмаки выпекайте 25 минут при 180℃.
2 minutes before readiness, you can grease the echpochmak with yolk and place a small piece of butter in the holes. This will make it juicier.
За 2 минуты до готовности можно смазать эчпочмаки желтком и в дырочки разложить по маленькому кусочку сливочного масла. Так получится сочнее.