Lay out all the ingredients in front of you. Wash the meat and vegetables. Prepare the remaining ingredients. Lay out the pita bread and let the sauerkraut juice drain. Cut the cucumbers into small strips.
Разложите все ингредиенты перед собой. Мясо и овощи помойте. Подготовьте остальные ингредиенты. Разложите лаваш, дайте стечь соку квашеной капусты. Огурцы нарежьте мелкой соломкой.
Cut the chicken fillet into strips. Add your favorite spices. Place the fillet in a frying pan with heated oil and fry for 3-4 minutes on all sides over medium heat.
Нарежьте соломкой куриное филе. Добавьте любимые специи. Выложите на сковороду с разогретым маслом филе и обжарьте по 3-4 минуты со всех сторон на среднем огне.
Prepare the sauce. To do this, mix mayonnaise, ketchup and mustard sauce. Place a little sauce on the pita bread, then add Korean carrots, chicken fillet, and cucumber. Add the sauce again and add the sauerkraut.
Приготовьте соус. Для этого смешайте майонез, кетчуп и горчичный соус. На лаваш положите немного соуса, далее выложите корейскую морковь, куриное филе, огурец. Еще раз добавьте соус и выложите квашенную капусту.
Carefully wrap the shawarma as in the photo.
Аккуратно заверните шаурму как на фото.
Fry the shawarma on both sides for a crispy crust.
Обжарьте шауруму с двух сторон для хрустящей корочки.
Serve the dish hot.
Подавайте блюдо горячим.