Rinse the chicken. Peel the vegetables.
Промойте курицу. Очистите овощи.
Place the chicken in cold water, bring the second broth to a boil (drain the first) and add salt. Add the peppercorns and cook for 30 minutes, then add all the whole vegetables and cook for another 1 hour.
Курицу положите в холодную воду, доведите до кипения второй бульон (первый слейте) и посолите. Положите перец горошком и варите 30 минут, затем добавьте все овощи целиком и варить еще 1 час.
Next, remove the chicken and vegetables and strain the broth. Return the broth to the stove, bring to a boil and add the pasta. Cook them until done.
Далее достаньте курицу и овощи, процедите бульон. Верните бульон на плиту, доведите до кипения и положите макароны. Варите их до готовности.
Meanwhile, cut the carrots into circles and separate the meat from the chicken. When the pasta is ready, put the meat, carrots, spices (for example, I have turmeric), bay leaf into the pan and taste the soup for salt. Add salt if necessary. Cook for another 3-4 minutes and turn off.
Тем временем нарежьте морковь на кружочки, от курицы отделите мясо. Когда макароны будут готовы, выложите в кастрюлю мясо,морковь, специи (например, у меня куркума), лавровый лист и попробуйте суп на соль. Досолите при необходимости. Варите еще 3-4 минуты и выключите.
Serve the soup with croutons and herbs.
Подавайте суп с сухариками и зеленью.