Peel and chop the vegetables. Leave the pumpkin whole, but scoop out the flesh and chop it.
Очистите и нарежьте овощи. Тыкву оставьте целой, но извлеките из нее мякоть и нарежьте ее.
Place the pumpkin briefly in the preheated oven, about 10 minutes.
Поставьте тыкву ненадолго в разогретую духовку, примерно на 10 минут.
Meanwhile, in a saucepan, simmer the pumpkin pulp, carrots and tomatoes in vegetable oil.
Тем временем в сотейнике потушите на растительном масле мякоть тыквы, морковь и томаты.
Cook the porridge for 3 minutes, adding salt and sugar to taste (the dish can be sweet and salty if desired). Mix it with vegetables.
Сварите кашу в течение 3 минут, добавив соли и сахара по вкусу (по желанию блюдо может быть и сладким и соленым). Смешайте ее с овощами.
Fill our pumpkin with the resulting mixture and place in the oven to brown for another 10 minutes.
Получившейся смесью наполните нашу тыкву и отправьте подрумяниваться в духовку еще минут на 10.
Before serving, decorate the dish with herbs.
Перед подачей украсьте блюдо зеленью.