Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel the zucchini and grate it on a coarse grater. Squeeze out excess liquid.
Очистите кабачок от кожуры и семян, натрите на крупной терке. Отожмите лишнюю жидкость.
Peel the potatoes and grate the zucchini on a coarse grater.
Очистите картофель, натрите на крупной терке к кабачку.
Add two eggs and two tablespoons of flour, add salt, and mix everything thoroughly.
Добавьте два яйца и две столовые ложки муки, посолите, тщательно все перемешайте.
Heat the frying pan by first adding vegetable oil. Place a spoonful of pancakes in a frying pan (how many will fit depends on the size of the pan), fry on both sides until golden brown (about a couple of minutes on each side), transfer the finished pancakes to a plate.
Разогрейте сковородку, налив предварительно растительное масло. Выкладывайте ложкой оладьи на сковородку (сколько поместится, зависит от размера сковородки), обжаривайте с двух сторон до золотистой корочки (примерно по паре минут на каждую сторону), готовые оладьи переложите на тарелку.
Serve on a large plate with sour cream, always hot.
Подавайте на большой тарелке со сметаной, обязательно горячими.