Peel and grate the carrots.
Очистите и натрите морковь.
Mix flour, salt, water and vegetable oil. Knead the dough very thoroughly, it should turn out elastic. Place the dough in the refrigerator for 30-40 minutes.
Смешайте муку, соль, воду и растительное масло. Вымесите тесто очень тщательно, оно должно получиться эластичным. Уберите тесто в холодильник на 30-40 минут.
Heat a frying pan with a thick bottom, pour in vegetable oil and add butter, add grated carrots. Fry over low heat (lowest power) until the carrots are soft. The process can take a long time, depending on the juiciness of the carrots, from 40 minutes or more. And when the carrots have become soft, pour in the milk, cover with a lid and simmer for 10-15 minutes until the liquid has evaporated. Carrots should be juicy and tender.
Нагрейте сковороду с толстым дном, налейте растительное масло и туда же добавьте сливочное, выложите тертую морковь. Обжаривайте на маленьком огне (самой минимальной мощности) до мягкости моркови. Процесс может занять много времени, зависит от сочности моркови, от 40 и более минут. И когда морковь стала мягкой, влейте молоко, накройте крышкой и тушите минут 10-15, пока не выпарится жидкость. Морковь должна быть сочной и нежной.
Remove the dough from the refrigerator, divide into 8-9 parts. Roll it into balls, roll each ball out very thin so that the dough shows through.
Тесто достаньте из холодильника, разделите на 8-9 частей. Скатайте из него шарики, каждый шарик раскатайте очень тонко, чтобы тесто просвечивало.
Place a couple of spoonfuls of carrots on each piece and roll up like spring rolls. Place on a parchment-lined baking sheet and brush with melted butter. Bake in an oven preheated to 200°C for 20 minutes.
Выложите на каждый кусочек пару ложек моркови и сверните, как блинчики с начинкой. Выложите на противень, застеленный пергаментом, и смажьте растопленным сливочным маслом. Выпекайте в разогретой до 200 °С духовке 20 минут.