Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Chop the tomato, bell pepper and green onion as finely as possible.
Помидор, болгарский перец и зеленый лук нарежьте как можно мельче.
Cover two small bowls with cling film and lightly grease the inside with vegetable oil. Place vegetables in bowls.
Две небольшие пиалы застелите пищевой пленкой, немного смажьте ее внутри растительным маслом. Разложите по пиалкам овощи.
Beat an egg into each bowl and tie the resulting bag tightly.
В каждую пиалу вбейте яйцо и туго завяжите получившийся мешочек.
Place the bags in boiling water. Cook for 5 or 10 minutes, depending on what kind of egg you want: soft-boiled or hard-boiled.
Опустите мешочки в кипящую воду. Варите 5 или 10 минут, в зависимости от того, какое яйцо хотите получить: всмятку или вкрутую.
Remove the bags from the boiling water and carefully untie them, placing the finished dish on a plate.
Вытащите мешочки из кипятка и аккуратно развяжите, выложив готовое блюдо на тарелку.
Serve breakfast on slices of bread.
Подавайте завтрак на ломтиках хлеба.