Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the fillet lengthwise.
Разрежьте филе вдоль.
Prepare a “coat” of spices. To do this, take baking paper, grease with sunflower oil and sprinkle with your favorite spices.
Подготовьте «шубку» из специй. Для этого возьмите бумагу для выпечки, смажьте подсолнечным маслом и посыпьте любимыми специями.
Place the fillet on one half of the paper and cover with the other half. Do this with each piece.
Филе выложите на одну половинку бумаги и накройте второй половинкой. Поступите так с каждым кусочком.
Place the preparations on a hot dry frying pan. Fry for 4-5 minutes on each side. The main thing is not to overdry.
Выложите заготовки на раскаленную сухую сковороду. Обжаривайте по 4-5 минут с каждой стороны. Главное не пересушить.
Serve the breast with your favorite side dish or use it for delicious morning toast with vegetables and cream cheese.
Подавайте грудку с любимым гарниром или же используйте для утреннего вкуснейшего тоста с овощами и творожным сыром.