Peel the tomatoes: make a cross-shaped cut on them and place in boiling water for 20 seconds, then remove and place in a bowl of cold water. Then remove the skin.
Помидоры очистите от кожицы: сделайте на них крестообразный надрез и отправьте в кипящую воду на 20 секунд, затем вытащите и переложите в миску с холодной водой. После чего снимите шкурку.
Grate the tomatoes on a fine grater. Add salt, pepper, Provençal herbs and olive oil. Mix everything.
Помидоры натрите на мелкой терке. Добавьте к ним соль, перец, прованские травы и оливковое масло. Все перемешайте.
Cut the baguette into slices and dry in a dry frying pan. Then rub the slices with a clove of garlic.
Багет нарежьте на ломтики и подсушите на сухой сковороде. Затем натрите ломтики зубчиком чеснока.
Spread the resulting tomato sauce onto the bread.
Выложите получившийся томатный соус на хлеб.
Serve immediately to ensure the baguette remains crispy. If desired, tomato toast can be supplemented with slices of ham.
Подавайте к столу сразу же, чтобы багет оставался хрустящим. При желании томатные тосты можно дополнить ломтиками ветчины.