Heat the water for the pasta, adding a quarter tablespoon of salt.
Поставьте нагреваться воду для макарон, добавив четверть столовой ложки соли.
Cut the bacon into square slices.
Нарежьте бекон на квадратные слайсы.
Cook pasta according to package instructions. After cooking, do not rinse, but place in a colander to drain.
Отварите макароны по инструкции на упаковке. После приготовления не промывайте, но откиньте на дуршлаг, чтобы стекла вода.
Fry the bacon in a dry frying pan until it releases enough of its juices. Cook until golden brown, add granulated garlic at the end.
Обжарьте бекон на сухой сковороде, он выделит достаточно своего сока. Готовьте до золотистой корочки, в конце добавьте гранулированный чеснок.
Mix egg yolks and cream.
Смешайте яичные желтки и сливки.
Add pasta to bacon and stir. Then fill everything with a mixture of yolks and cream. Stir until the sauce thickens.
Добавьте макароны к бекону, перемешайте. Затем залейте все смесью желтков и сливок. Перемешивайте до загустения соуса.