Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Rinse the beef and cook over low heat for 2 hours. This way the beef will be soft and tender, and the broth will be clean and clear.
Промойте говядину и поставьте готовиться на медленный огонь на 2 часа. Так говядина получится мягкой и нежной, а бульон – чистым и прозрачным.
While the broth is preparing, peel and cut the vegetables: onions and carrots into half rings, potatoes and tomatoes into large cubes.
Пока готовится бульон, очистите и нарежьте овощи: лук и морковь полукольцами, картофель и томаты – крупными брусочками.
When the beef is cooked, remove it from the pan and leave to cool before removing the meat from the bone.
Когда говядина приготовится, достаньте ее из кастрюли и оставьте остужаться, после чего отделите мясо от кости.
Place the chopped meat and chopped potatoes into the boiling broth and cook for another 20 minutes.
Разделанное мясо и нарезанный картофель отправьте в кипящий бульон и готовьте еще 20 минут.
While the potatoes are cooking, heat the frying pan, add sunflower oil and fry the onions, carrots and tomatoes one by one.
Пока картофель готовится, разогрейте сковороду, добавьте подсолнечное масло и обжарьте поочередно лук, морковь и томаты.
Combine broth and fry, simmer for another 5 minutes.
Соедините бульон и поджарку, томите еще 5 минут.