Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Carefully cut the pita bread lengthwise into even halves.
Разрежьте лаваш вдоль аккуратно на ровные половинки.
Brush the sides of the cut with cream cheese.
Смажьте стороны разреза творожным сыром.
Place the tomatoes cut into slices. Spread pickled cheese or feta cheese portionwise and evenly on top. Sprinkle with pepper, herbes de Provence and chopped green onions.
Выложите нарезанный кружочками помидоры. Сверху порционно и равномерно распределите рассольный сыр или брынзу. Посыпьте перцем, прованскими травами и нарезанным зеленым луком.
Spread the grated hard cheese over the entire surface of the pizza. Place the pizza in an oven preheated to 180°C for 15-20 minutes.
Натертый твердый сыр распределите на поверхности всей пиццы. Поставьте пиццу в разогретую до 180 °С духовку на 15-20 минут.
Cut the pizza into portions and serve with any drinks.
Разрежьте пиццу на порции и подавайте с любыми напитками.