Prepare all ingredients. Thaw the chicken fillet and cut it into pieces.
Подготовьте все ингредиенты. Разморозьте куриное филе и нарежьте его на кусочки.
Heat a frying pan, pour a little sunflower oil so that nothing burns. Place the fillet pieces in the pan and fry lightly.
Разогрейте сковороду, налейте немного подсолнечного масла, чтобы ничего не подгорело. Положите на сковороду кусочки филе, слегка обжарьте.
Add paprika, chicken seasoning and salt. Place 2-3 tablespoons of sour cream in the pan. Simmer over low heat for 20 minutes, covered.
Добавьте паприку, приправу для курицы и соль. Выложите в сковороду 2-3 столовые ложки сметаны. Тушите на слабом огне 20 минут, накрыв крышкой.
Add herbs to taste.
Добавьте зелень по вкусу.
Serve the dish with any side dish: with mashed potatoes, pasta, and even beans, this meat will be delicious.
Подавайте блюдо с любым гарниром: и с пюре, и с макаронами, и даже с фасолью это мясо будет вкусным.