Rinse the rice well several times.
Хорошо промойте рис несколько раз.
Place the washed rice in a saucepan, add water, salt, sugar and cook the rice over low heat until the water evaporates.
Выложите в кастрюлю промытый рис, добавьте воду, соль, сахар и варите рис до выпаривания воды на медленном огне.
Boil the milk in advance and pour it into the rice after the water in the pan has evaporated. Cook for another 15-20 minutes, then add butter, cover with a lid and turn off the stove and leave the porridge to brew for another 15-20 minutes.
Заранее вскипятите молоко и залейте в рис после того, как в кастрюле выпарится вода. Варите еще 15-20 минут, затем добавьте сливочное масло, накройте крышкой и выключите плиту и оставьте кашу настояться еще на 15-20 минут.
Before serving, add another piece of butter to the porridge. It goes well with dried fruits, fruits, chocolate and honey.
Перед подачей на стол положите в кашу еще кусочек масла. Она прекрасно сочетается с сухофруктами, фруктами, шоколадом и медом.