Boil the rice. Peel the vegetables. Grate the carrots.
Отварите рис. Очистите овощи. Натрите морковь на терке.
Add rice, carrots, salt and pepper to taste to the minced meat. Mix all ingredients well.
В фарш добавьте рис, морковь, соль и перец по вкусу. Хорошо перемешайте все ингредиенты.
Prepare the vegetables for the dressing: chop the peppers and herbs, grate the carrots. Remove the skins from the tomatoes by first immersing them in boiling water for 3 minutes and then in cold water. Cut the tomatoes into cubes.
Приготовьте овощи для заправки: перец и зелень нарежьте, морковь натрите на терке. С помидоров снимите кожуру, опустив их сначала в кипяток на 3 минуты, а затем в холодную воду. Нарежьте помидоры кубиками.
Fry the carrots in vegetable oil, add peppers, tomatoes, and herbs. Fry everything together a little, adding salt and spices to taste.
На растительном масле обжарьте морковь, добавьте перец, помидоры, зелень. Немного обжарьте все вместе, добавив по вкусу соль и специи.
Cut off the thickened part of Chinese cabbage and disassemble the head into individual leaves. Place the cabbage leaves in a suitable container and pour boiling water over them for 5 minutes. Then drain the water, cool the leaves and dry them.
У пекинской капусты срежьте утолщенную часть и разберите кочан на отдельные листья. Сложите листья капусты в подходящую посуду, залейте кипятком на 5 минут. Затем воду слейте, листья остудите и обсушите.
Place a small amount of minced meat on each leaf of Chinese cabbage and roll up the cabbage rolls. If the cabbage leaf has a hard thickening, you can carefully beat it off with a meat mallet.
На каждый лист пекинской капусты выложите небольшое количество фарша и сверните голубцы. Если лист капусты имеет жесткое утолщение, можно осторожно отбить его молотком для мяса.
Place some of the dressing on the bottom of the saucepan and place the cabbage rolls tightly. Place the rest of the dressing on top and add a little water (about half the saucepan). Bring to a boil, reduce heat and cook cabbage rolls for 30-40 minutes until done.
На дно сотейника выложите часть заправки и уложите плотно голубцы. Сверху выложите остальную заправку и добавьте немного воды (примерно на половину сотейника). Доведите до кипения, уменьшите огонь и готовьте голубцы в течение 30-40 минут до готовности.
Serve the cabbage rolls hot, always with sour cream, garnished with a sprig of parsley.
Подавайте голубцы горячими, обязательно со сметаной, украсив веточкой петрушки.