Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Prepare the dough. Mix egg, salt and water. Add flour and knead the dough well, then leave it to rest.
Приготовьте тесто. Смешайте яйцо, соль и воду. Добавьте муку и хорошо вымесите тесто, после чего оставьте его отдохнуть.
Meanwhile, prepare the filling. Add chopped onion, potatoes (diced), salt and pepper, and seasonings to the minced meat. Mix well.
Тем временем приготовьте начинку. К фаршу добавьте измельченный лук, картошку (нарезанную кубиками), соль и перец, приправы. Хорошо перемешайте.
Roll out the dough thinly, cut it into squares, lay out the filling and make manti.
Тонко раскатайте тесто, разрежьте его на квадраты, выложите начинку и слепите манты.
Place the manti on a sheet of manti cooker greased with vegetable oil and cook for 40-45 minutes.
Выложите манты на смазанный растительным маслом лист мантоварки и готовим 40-45 минут.