Peel potatoes, onions, garlic, carrots. Remove the dumplings from the freezer and let them sit at room temperature for a while.
Почистите картофель, лук, чеснок, морковь. Достаньте из морозилки пельмени, дайте им немного побыть при комнатной температуре.
Take the vegetables, cut the potatoes into strips, cut the onion into half rings, chop the garlic, grate the carrots on a medium grater.
Возьмите овощи, нарежьте соломкой картошку, нарежьте лук полукольцами, измельчите чеснок, натрите на средней терке морковь.
Take a frying pan, pour in vegetable oil and fry the garlic and onion for 3-4 minutes until golden brown.
Возьмите сковороду, налейте растительное масло и обжаривайте 3-4 минуты чеснок с луком до золотистой корочки.
Add two tablespoons of tomato paste and potatoes to the onion and garlic, fry for 15 minutes. Then add carrots grated on a medium grater, add 2 cups of water, and boil for 5 minutes. After this, add the dumplings, cover with a lid and cook for 7 minutes.
Добавьте к луку и чесноку две столовые ложки томатной пасты и картофель, обжаривайте 15 минут. Затем добавьте тертую на средней терке морковь, долейте 2 стакана воды, кипятите все 5 минут. После этого закиньте пельмени, накройте крышкой и варите 7 минут.
Add herbs to the pan to taste.
Добавьте в сковороду зелень по вкусу.
Serve on the table, adding sour cream or mayonnaise to each plate - it will be very tasty.
Подавайте на стол, добавив в каждую тарелку сметану или майонез – будет очень вкусно.