Wash and peel the vegetables. Preheat the oven to 220°C.
Промойте и очистите овощи. Разогрейте духовку до 220°С.
Cut the ginger and garlic crosswise and bake in a dry frying pan. Place the fillets in a pan of water along with the garlic, ginger and thyme. Bring to a boil. Reduce heat, add salt and simmer for 40 minutes.
Имбирь и чеснок разрежьте поперек и подпеките на сухой сковороде. Филе положите в кастрюлю с водой вместе с чесноком, имбирем и тимьяном. Доведите до кипения. Уменьшите огонь, посолите и томите 40 минут.
Add the spice mixture to the broth through a sachet and cook for another 20-30 minutes until the meat is completely softened. Cool the broth with the turkey in it. Pour kefir into a separate container and add yogurt.
В бульон добавьте смесь специй через саше и варите еще 20-30 минут до полного размягчения мяса. Остудите бульон с индейкой в нем. В отдельную емкость влейте кефир и добавьте йогурт.
Place the potatoes in the oven for 10-15 minutes until the baked aroma appears. Reduce heat to 160°C and bake until fully cooked. Cool and cut into cubes. Cut the cucumber into small cubes.
Картофель отправьте в духовку на 10-15 минут до появления печеного аромата. Уменьшите нагрев до 160°С и запекайте до полной готовности. Остудите и нарежьте кубиком. Огурец нарежьте мелким кубиком.
Mix the cooled broth with kefir and yogurt.
Смешайте остывший бульон с кефиром и йогуртом.
Grind the chili pepper.
Измельчите перец чили.
Finely chop the greens.
Мелко нашинкуйте зелень.
Cut the turkey meat into small cubes.
Мясо индейки нарежьте мелким кубиком.
Add lemon juice, potatoes, cucumber, chili, turkey and herbs to a container with broth, kefir and yogurt. Season with zest and put in the refrigerator. Serve the dish in a soup bowl.
В емкость с бульоном, кефиром и йогуртом добавьте сок лимона, картофель, огурец, чили, индейку и зелень. Приправьте цедрой и уберите в холодильник. Подавайте блюдо в суповой пиале.
Garnish the finished soup with fresh mint leaves, tarragon, radish and cucumber slices. Season with olive oil and ground black pepper.
Готовый суп украсьте свежими листьями мяты, эстрагона, слайсами редиса и огурца. Приправьте оливковым маслом и черным молотым перцем.