List all products according to the list of ingredients. Rinse the greens and dry excess water with a paper towel. Peel and rinse the garlic. Sift the flour. Prepare the utensils you will use.
Выставьте все продукты по списку ингредиентов. Зелень промойте и просушите от излишков воды бумажным полотенцем. Чеснок очистите и промойте. Муку просейте. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться.
Pour warm milk into a bowl, add salt, sugar and dry yeast to the milk, mix everything well.
В миску влейте теплое молоко, добавьте в молоко соль, сахар и сухие дрожжи, все хорошо перемешайте.
Gradually add 200 grams of sifted flour to the milk mixture, mix everything well.
200 грамм просеянной муки постепенно добавляйте в молочную смесь, все перемешайте хорошо.
Pour in vegetable oil, stir. Then add the remaining flour. Knead the dough for 7-10 minutes. The dough should be soft and elastic.
Влейте растительное масло, перемешайте. После добавьте оставшуюся муку. Вымешивайте тесто 7-10 минут. Тесто должно получиться мягким и эластичным.
Cover the finished dough with cling film and leave in a warm place for 40 minutes.
Готовое тесто накройте пищевой пленкой , оставьте в теплом месте на 40 минут.
While the dough is rising, prepare the pie filling. Finely chop the greens, pass the garlic through a garlic press. Combine chopped herbs, garlic and soft butter, stir.
Пока тесто доходит, приготовьте начинку для пирога. Зелень мелко нарежьте, чеснок пропустите через чесночницу. Смешайте нарезанную зелень, чеснок и мягкое сливочное масло, перемешайте.
When the dough has risen, roll it into a thin sausage and divide into small equal pieces, make flat cakes, brush with the prepared filling. Fold the tortillas in half, then in half again, to form a triangle. Turn them cut side up and seal the edges well. Place the tortillas in a baking dish, cover with a towel and leave in a warm place for 20-30 minutes.
Когда тесто поднялось, раскатайте его в тоненькую колбаску и разделите на небольшие равные кусочки, сделайте лепешки, смажьте приготовленной начинкой. Сложите лепешки пополам, затем снова пополам, получается треугольник. Поверните их срезом вверх и хорошенько скрепите края. Выложите лепешки в форму для запекания, накройте полотенцем и оставьте в теплом месте на 20-30 минут.
When the dough has risen, place the pie in a preheated oven at 180⁰ for 30 minutes.
Когда тесто поднялось, отправьте пирог в разогретую духовку до 180⁰ на 30 минут.
The form of this tear-off pie is very convenient. You can serve the pie as a whole form and everyone will tear off a separate bun for themselves. Serve it instead of bread for first courses; it goes very well with borscht.
Форма у такого отрывного пирога очень удобная, Вы можете пирог подать, как целой формой и каждый оторвет себе отдельную булочку. Подавайте его вместо хлеба к первым блюдам, очень хорошо сочетается с борщом.