Rinse the meat, vegetables and herbs well. Cover a baking sheet with parchment and grease it with sunflower oil.
Мясо, овощи и зелень хорошо промойте. Противень застелите пергаментом и смажьте его подсолнечным маслом.
Cut the meat into strips and then into steaks. Place it on a lined baking sheet and season with salt and pepper. Cut the mushrooms into 2-4 pieces depending on size. Grate the cheese in a frying pan. Chop the greens and onions. Cut the tomatoes into half rings.
Мясо разрежьте полосками и далее на стейки. Выложите его на застеленный противень, а так же посолите, поперчите. Грибы разрежьте на 2-4 части в зависимости от размера. Сыр натрите на сковороде. Зелень и лук измельчите. Помидоры нарежьте полукольцами.
In a preheated frying pan, sauté the onion over high heat for 3 minutes. Next add the mushrooms. Simmer the contents of the pan over low heat until the mushrooms become softer and darker.
На разогретой сковороде пассируйте лук на большом огне в течение 3 минут. Далее добавьте грибы. Содержимое сковороды тушите на небольшом огне до тех пока, пока грибы не станут мягче и темнее.
Place sliced tomato, chopped herbs, cheese and mushrooms on the meat in layers. Bake in an oven preheated to 180°C until done. Turn off the oven and sprinkle with cheese.
На мясо слоями выложите порезанный кружочками помидор, рубленную зелень, сыр и грибы. Запекайте в разогретой до 180 °C духовке до готовности. Выключите духовку и посыпьте сыром.
Moscow style pork can be served using beautiful lettuce leaves. You can also offer a light vegetable salad with the pork, or you can serve the meat along with your favorite side dish.
Свинину по-московски можно подать, используя красивые листья салата. Так же к свинине можно предложите легкий, овощной салат или же можете мясо подать вместе с любимым гарниром.