Prepare all the necessary vegetables and peel them. Sort the buckwheat and rinse under running water. Fill the sausages with water and put on fire. Thaw the zucchini.
Подготовьте все необходимые овощи, почистите их. Гречневую крупу переберите и промойте под проточной водой. Сосиски залейте водой и поставьте на огонь. Разморозьте кабачок.
Pour water over buckwheat and bring to a boil, then add small zucchini cubes. Bring to a boil again and add the onion, cut into half rings, and carrots, cut into slices.
Гречневую крупу залейте водой и доведите до кипения, после чего добавьте небольшие кубики кабачка. Снова доведите до кипения и добавьте нарезанный полукольцами лук и морковь, нарезанную кружочками.
As soon as the carrots become soft, add the pepper, cut into rings. When the water in the buckwheat is almost gone, add the coarsely grated tomatoes. Season with salt and pepper and cover with a lid. Cook for about 10 minutes over low heat.
Как только морковь станет мягче, добавьте перец, нарезанный кольцами. Когда в грече почти закончится вода, добавьте помидоры, натертые на крупной терке. Посолите, поперчите и накройте крышкой. Варите около 10 минут на медленном огне.
Serve the porridge warm, you can put it on lettuce leaves, with fresh parsley and dill. You can also serve your favorite sausages with buckwheat porridge.
Подавайте кашу теплой, можно выложить на листья салата, со свежей зеленью петрушки и укропа. Так же к гречневой каше можете подать любимые сосиски.