Peel and rinse the vegetables. Rinse the greens and place on a paper towel.
Овощи очистите и промойте. Зелень промойте и выложите на бумажное полотенце.
Cut potatoes, eggplant, carrots and onions into half rings or in any convenient way.
Картофель, баклажан, морковь и лук нарежьте полукольцами или же любым удобным способом.
Chop the tomatoes and peppers as desired.
Помидоры и перец нарежьте произвольно.
Place all ingredients in a sleeve and add chopped herbs, salt and pepper, add oil and mix well. Bake in the oven at 180°C for 30-40 minutes.
Все ингредиенты переложить в рукав и добавить рубленную зелень, посолите, поперчите, добавьте масло и хорошо перемешайте. Запекайте в духовке до 180 °C 30-40 минут.
Potatoes baked in a sleeve must be served hot, placed on a common plate. Before serving, garnish with chopped herbs or grated cheese. You can also add a light salad with crab sticks.
Картофель, запеченный в рукаве необходимо подать в горячем виде, выложив в общую тарелку. Перед подачей украсьте рубленной зеленью или же тертым сыром. А так же можете дополнить легким салатом с крабовыми палочками.