Remove the eggs from the refrigerator in advance. Prepare the required amount of ingredients.
Яйца заранее выньте из холодильника. Подготовьте нужное количество ингредиентов.
Sift flour, salt, sugar through a sieve into a deep container and add cold butter cut into cubes. Grind the resulting mixture into crumbs with your hands.
Муку, соль сахар просейте через сито в глубокую емкость и добавьте нарезанное на кубики холодное сливочное масло. Получившуюся смесь перетрите руками в крошку.
In a separate container, mix cottage cheese, eggs, sugar. Mix the mixture using a blender and add washed and dried raisins. Stir again.
В отдельной емкости смешайте творог, яйца, сахар. Смесь перемешайте с помощью блендера и добавить промытый и обсушенный изюм. Снова перемешайте.
Cover the mold with parchment, pour half (or 2/3) of the shortbread dough into it, smooth it out and pour in the curd filling. Tap lightly to distribute the filling evenly.
Форму застелите пергаментом, высыпьте в нее половину (или 2/3) песочного теста, разровняйте и вылейте творожную начинку. Слегка постучите, чтобы начинка равномерно распределилась.
Sprinkle the remaining crumbs evenly on top. Place the pie in a preheated oven (up to 180°C) for 40-45 minutes. When the top is browned, turn off the oven and let the pie sit.
Сверху равномерно насыпать оставшуюся крошку. Отправьте пирог в разогретую (до 180 °C) духовку на 40-45 минут. Когда верхушка зарумянится, выключите духовку и дайте пирогу настояться.
The cottage cheese pie can be supplemented with a cup of delicious compote, and if compote is not available, a cup of coffee or tea will be an excellent alternative.
Творожный пирог можно дополнить чашкой вкусного компота и если отсутствует компот, чашка кофе или чая станет отличной альтернативой.