Cook rice according to instructions. Wash and dry the chicken breast with a paper towel. Thaw the vegetable mixture.
Отварите рис согласно инструкции. Помойте и протрите бумажным полотенцем куриную грудку. Смесь овощей разморозьте.
Place chicken breast, cut into small pieces, into a preheated frying pan. Fry it until golden brown for about 5-10 minutes.
На разогретую сковороду выложите куриную грудку, нарезанную небольшими кусочками. Обжарьте ее до золотистой корочки около 5-10 минут.
To fill, you will need to mix cream with cheese, grated on a coarse grater. Add the resulting mass to the prepared fillet and simmer over low heat for 1-3 minutes.
Для заливки потребуется смешать сливки с сыром, натертым на крупной терке. Получившуюся массу отправьте к готовому филе и потушите на медленном огне 1-3 минуты.
Add the mixture of vegetables to the meat and fry everything together until cooked. Then add the contents of the pan to the rice and mix everything carefully.
Смесь овощей добавьте к мясу и обжарьте все вместе до готовности. Затем содержимое сковороды добавьте к рису и все аккуратно перемешайте.
To avoid overloading this dish, you can serve it with a vegetable salad dressed with olive oil or sour cream. You can decorate it with fresh lettuce leaves.
Чтобы данное блюдо сильно не нагружать, можете подать его с овощным салатом, заправленным оливковым маслом или сметаной. Украсить его можете свежими листьями салата.