Peel the onion. If necessary, before peeling the potatoes, you can also rinse them with running water.
Лук очистите от шелухи. При необходимости перед очисткой картофеля его так же можете промыть проточной водой.
Grate the potatoes on a coarse grater. If a large amount of juice is released, the excess can be poured out. Grate the onion on a fine grater and add to the potatoes. Stir the contents of the container and add salt to taste.
Натрите картофель на крупной терке. При выделение большого количества сока, лишнее можно вылить. На мелкой терке натрите лук и добавьте к картофелю. Перемешайте содержимое емкости и добавьте соль по вкусу.
Heat the vegetable oil well and then use a spoon to add the potato and onion mixture. The most convenient way to turn pancakes is to use both a fork and a spatula at the same time. Fry on both sides and place the finished potato pancakes on a napkin to absorb excess oil.
Хорошо разогрейте растительное масло и затем с помощью ложки выложите картофельно-луковую массу. Переворачивать драники удобнее всего, используя одновременно и вилку, и лопатку. Обжарьте с двух сторон и выложите готовые драники на салфетку для впитывания излишек масла.
The best addition to potato pancakes will undoubtedly be sour cream. However, if you wish, you can make homemade sauce by mixing: sour cream, herbs, garlic, salt and pepper.
Лучшим дополнением к картофельным драникам несомненно станет сметана. Однако при желании можно сделать домашний соус, смешав: сметану, зелень, чеснок, соль и перец.