Choose low-fat semi-smoked or smoked sausage for this salad, this will make its taste piquant. Take sweet beans and small grain corn.
Выбирайте для этого салата нежирную полукопченую или копченую колбасу, это сделает его вкус пикантным. Возьмите сладкие фасоль и кукурузу с мелкими зернами.
Open the cans of beans and corn and drain them. Taste and if the beans are slippery, as they sometimes are, rinse them.
Откройте банки с фасолью и кукурузой и слейте с них жидкость. Попробуйте и если фасоль скользкая, а так иногда бывает, промойте ее.
Cut the sausage into thin strips. If you decide to prepare a children's version of the salad, then boil the chicken or turkey fillet, cool it and cut it into cubes. Cut the tomatoes into thin slices and the onion into small cubes. Try to make it as thin and small as possible.
Нарежьте колбасу тонкой соломкой. Если Вы решили готовить детский вариант салата, то отварите филе курицы или индейки, остудите его и нарежьте кубиками. Помидоры нарежьте тонкими слайсами, а лук – мелкими кубиками. Старайтесь сделать это как можно тоньше и мельче.
Combine all the ingredients in a salad bowl and put them in the refrigerator if you do not plan to serve the salad immediately. Before serving, season the salad with mayonnaise, mix gently and serve in portions or in salad bowls.
Соедините все продукты в салатнице и уберите в холодильник, если не планируете подавать салат сразу к столу. Перед подачей заправьте салат майонезом, аккуратно перемешайте и сервируйте порционно или в салатники.
Serve the salad with greens at your holiday table as an appetizer or as an addition to meat or vegetable main courses.
Подавайте салат к праздничному столу с зеленью как закуску или дополнение к мясным или овощным основным блюдам.