Rinse the meat and chop it into small pieces, marinate it in soy sauce for 30 minutes. Grate half the pumpkin and cut the other half into cubes. Preheat the oven to 160℃.
Промойте мясо и нарежьте не крупно, замаринуйте его в соевом соусе 30 минут. Натрите половину тыквы на терке, а вторую половину нарежьте кубиками. Разогрейте духовку до 160 ℃.
Add vegetable oil to the pan. Fry the diced pumpkin until golden brown.
Добавьте в сковороду растительное масло. Обжарьте нарезанную кубиками тыкву до золотистой корочки.
Prepare another frying pan, pour in vegetable oil and heat it well. Add marinated meat and fry over high heat. Prepare a baking dish and grease it with sunflower oil.
Подготовьте еще одну сковороду, налейте растительное масло и хорошо разогрейте ее. Добавьте маринованное мясо и обжарьте на сильном огне. Подготовьте форму для запекания и смажьте ее подсолнечным маслом.
Prepare a baking dish and grease it with sunflower oil. Place the grated pumpkin in the bottom of the pan and add the meat on top. Next, add the fried pumpkin on top of the meat.
Подготовьте форму для запекания и смажьте ее подсолнечным маслом. На дно формы выложите натертую тыкву и сверху добавьте мясо. Далее, поверх мяса, добавьте обжаренную тыкву.
In a separate container, mix mayonnaise, salt and spices. Brush the roasted pumpkin with this mixture. Bake the duck in a preheated oven for 40 minutes.
В отдельной емкости мешайте майонез, соль и специи. Обжаренную тыкву смажьте этой смесью. Запекайте утку в разогретой духовке 40 минут.
Before serving the baked duck, sprinkle the dish with fresh herbs. Also, if desired, grate cheese on top and add vegetables.
Перед подачей запеченной утки посыпьте блюдо свежей зеленью. Так же по желанию натрите сверху сыр, добавьте овощи.