First, wash, peel the potatoes and cut them into medium cubes. Also peel the onion and turn it into strips. Cut the tuna steaks into large cubes. Also preheat the oven to 180°C and cut the butter into small pieces.
Для начала вымойте, почистите картофель и нарежьте его на средние кубики. Лук также очистите от кожуры и превратите в соломку. Стейки тунца нарежьте крупными кубиками. Также заранее разогрейте духовку до 180°C и нарежьте сливочное масло на небольшие кусочки.
In a large bowl, combine chopped onion, potatoes, tuna pieces and spices with sour cream. Mix everything and put it in the sleeve. Place pieces of butter on top and seal the sleeve with thread or other material. Place it on a baking sheet and pour two cups of water into it.
В большой емкости смешайте нарезанный лук, картофель, кусочки тунца и специи со сметаной. Все перемешайте и уложите в рукав. Поверх разложите кусочки сливочного масла и запечатайте рукав ниткой или другой материей. Уложите его на противень и залейте в него две чашки воды.
Place the baking sheet in the preheated oven to bake. After 20 minutes, carefully turn the bag over and bake for another 20-25 minutes. After this, remove the dish from the oven and let it cool. Place the dish hot in portions and garnish with olives, herbs and cherry tomatoes.
Поставьте противень в разогретую духовку выпекаться. Через 20 минут аккуратно переверните пакет и допеките еще 20-25 минут. После этого достаньте блюдо из духовки и дайте ему остыть. Разложите блюдо горячим порционно и украсьте маслинами, зеленью и помидором черри.
Serve the dish immediately after cooking on a large, deep dish or place everything in portions on plates. You can prepare a fresh vegetable salad as a side dish or individual pieces of any vegetable, such as a tomato. Also take aromatic greens, chop finely and sprinkle the entire dish.
Подайте блюдо сразу же после приготовления на общем большом глубоком блюде или порционно разложите все на тарелки. Можно приготовить свежий овощной салат в качестве гарнира или отдельные кусочки любого овоща, например, помидора. Также возьмите ароматную зелень, нарежьте мелко и посыпьте все блюдо.