Boil the meat until cooked and cut into cubes. Peel and chop the onion. Cut all three types of sausage into cubes or bars. Roughly chop the olives.
Мясо отварите до готовности и порежьте кубиками. Лук очистите и нарежьте. Все три вида колбасы нарежьте кубиками или брусками. Произвольно нарежьте маслины.
While the meat is cooking, prepare the roast. Fry the onions with finely chopped cucumbers in a frying pan and add tomato paste to them.
Пока варится мясо, подготовьте зажарку. Лук с мелко нарезанными огурцами обжарьте в сковороде и добавьте к ним томатную пасту.
As soon as the meat is semi-prepared, add the frying and cook for another 10 minutes, then add all types of sausages and bay leaf. Cook for another 10 minutes and when finished, add a few slices of lemon to the soup.
Как только мясо будет в полу готовом состоянии добавьте зажарку и проварите еще 10 мин, после чего добавьте все виды колбас и лавровый лист. Варите еще 10 мин и по окончании добавьте в суп несколько долек лимона.
Add olive slices to the soup in portions. For more flavor, you can add a few more lemon slices. Also add a chopped sprig of basil or rosemary for a pleasant aroma.
Порционно в суп добавьте кружочки маслин. Для большего аромата можно добавить еще несколько долек лимона. Также для приятного аромата добавьте измельченную веточку базилика или розмарина.