Peel the carrots and onions. Cut the onion into small cubes. Grate the carrots on a fine grater, finely chop the dill. Remove the meat from the chicken leg and cut into cubes. Also cut the processed cheese.
Лук морковь очистите. Лук нарежьте мелкими кубиками. Морковь натрите на мелкую терку, укроп мелко нарежьте. С куриного окорочка снимите мясо и нарежьте кубиками. Также нарежьте плавленый сыр.
Mix onions, carrots and dill and fry in vegetable oil until the onions have a golden crust.
Лук, морковь и укроп смешайте и на растительном масле обжарьте до момента, когда у лука появится золотистая корочка.
Place the chopped potatoes in a saucepan and add the meat to it. Add cheese and frying to the pan. Stir until the cheese is completely dissolved, then add the dill and bring the cheese soup to a boil.
Отправьте в кастрюлю варить нарезанный картофель и добавьте к нему мясо. В кастрюлю добавьте сыр и зажарку. Перемешайте до полного растворения сыра, после чего добавьте укроп и доведите сырный суп до кипения.
When serving portioned, you can add greens. This soup is also best served with pieces of rye bread. If desired, you can add sour cream in a separate saucer or to the soup itself.
При порционной подаче можно добавить зелени. Также этот суп лучше подать с кусочками ржаного хлеба. При желании в отдельном блюдце или в сам суп можно добавить сметаны.