Open the canned food and drain the liquid. Wash the tomatoes and cut into slices. Rinse the arugula and dry with paper towels. Boil quail eggs hard (5-7 minutes after boiling) and peel them.
Консервы откройте и слейте жидкость. Помидоры помойте и нарежьте ломтиками. Руколу промойте и обсушите бумажными полотенцами. Перепелиные яйца отварите вкрутую (5-7 минут после закипания) и очистите от скорлупы.
Mash the tuna pieces with a fork. Chop the arugula coarsely. Add sliced tomatoes.
Кусочки тунца разомните вилкой. Руколу нарежьте крупно. Добавьте нарезанные ломтиками помидоры.
Cut the mozzarella balls and quail eggs in half, cut the olives into rings. Combine all salad ingredients in a bowl. Season with mustard, balsamic vinegar and olive oil. Salt, pepper, stir.
Шарики моцареллы и перепелиные яйца разрежьте пополам, оливки и маслины нарежьте колечками. Соедините в миске все ингредиенты салата. Заправьте горчицей, бальзамическим уксусом и оливковым маслом. Посолите, поперчите, перемешайте.
Serve a delicious salad with tuna, arugula and mozzarella, garnished with quail egg halves and parsley sprigs. This salad can be served with sliced cheese or meat, baked fish or poultry.
Подавайте изысканный салат с тунцом, руколой и моцареллой украсив половинками перепелиных яиц и веточками петрушки. К такому салату можно подать сырную или мясную нарезку, запеченную рыбу или птицу.