Wash the vegetables, check all the necessary ingredients.
Помойте овощи, проверьте все необходимые ингредиенты.
Cut the eggplant into circles approximately 1.5-2 cm thick.
Нарежьте баклажан кружками толщиной примерно 1,5-2 см.
Soak the eggplant in salted water for 5-7 minutes to remove the bitterness.
Залейте баклажан подсоленной водой на 5-7 минут, чтобы убрать горечь.
Cut the tomato into slices.
Нарежьте кружками помидор.
Slice the cheese.
Нарежьте сыр.
Finely chop the garlic and mix with mayonnaise.
Мелко нарежьте чеснок и смешайте с майонезом.
Spread mayonnaise on eggplants.
Намажьте баклажаны майонезом.
Place chopped tomatoes on mayonnaise.
Выложите на майонез порезанные помидоры.
Place cheese slices on tomatoes.
Выложите на помидоры ломтики сыра.
Place the medallions on a baking tray greased with butter. Turn on the oven to preheat to 200°C.
Переложите медальоны на противень для запекания, смазанный сливочным маслом. Включите духовку разогреваться до 200°C.
Bake the eggplants in the oven for 10-15 minutes.
Запекайте баклажаны в духовке в течение 10-15 минут.
Serve eggplant medallions hot with mayonnaise and fresh herbs.
Подавайте медальоны из баклажана горячими с майонезом и свежей зеленью.