Prepare the necessary ingredients. Wash and peel the vegetables. Clean the fish from bones and scales, and cut into small cubes. Cut the potatoes into cubes, grate the onions and carrots on a coarse grater.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Овощи помойте и почистите. Рыбу очистите от костей и чешуи, а так же нарежьте небольшими кубиками. Картофель нарежьте кубиками, лук и морковь натрите на крупной терке.
Throw the onions and carrots into the pan with the oil and sauté for about 10 minutes. Then add fish and sour cream and mix thoroughly. Simmer for 5 minutes and add water or broth.
Бросьте лук и морковь в кастрюлю с маслом и пассируйте около 10 минут. Потом добавьте рыбу и сметану и тщательно перемешайте. Потушите 5 минут и залейте водой или бульоном.
Add potatoes to the pan, add salt and pepper and cook the soup until done. Turn off the heat and add the herbs.
В кастрюлю добавить картофель, посолите, поперчите и варите суп до готовности. Выключите огонь и добавьте зелень.
Even those who don’t like fish soup will appreciate this soup, because the dish has a completely light, barely perceptible fishy aroma. You can serve with black bread or crackers. And to make the presentation original, do it in a mug. Eating soup from a mug is a separate type of pleasure.
Такой суп оценят даже те, что не любят уху, потому что блюдо имеет совершенно легкий, еле уловимый рыбный аромат. Можете подать с черным хлебом или сухарями. А чтобы сделать подачу оригинальной, сделайте это в кружке. Есть суп из кружки – отдельный вид удовольствия.