Open the can of peas in advance and drain the liquid. Remove the pickled cucumbers from the jar. Boil and cool carrots, potatoes and eggs.
Откройте заранее банку горошка и слейте жидкость. Достаньте из банки маринованные огурцы. Отварите и остудите морковь, картофель и яйца.
In a deep bowl, cut onion, sausage, fresh cucumber, pickled cucumbers, carrots, potatoes and eggs into small cubes of equal size, add green peas. Stir.
В глубокую миску нарежьте равными по размеру мелкими кубиками лук, колбасу, свежий огурец, маринованные огурцы, морковь, картофель и яйца, всыпьте зеленый горошек. Перемешайте.
Pour a glass of champagne into a small saucepan, put on fire, bring to a boil and stir for 2 minutes. Next, add gelatin, slightly diluted with water, cook for another 2 minutes.
Стакан шампанского перелейте в небольшой сотейник, поставьте на огонь, доведите до кипения и помешивайте в течение 2-х минут. Далее добавьте желатин, немного разбавленный водой, варите еще 2 минуты.
Cool the finished champagne with gelatin and pour into molds. Place in the refrigerator for 25-30 minutes to allow the champagne to set. Finely chop the finished jelly. Place the salad on a plate and sprinkle jelly on top.
Готовое шампанское с желатином остудите и залейте в формочки. Поставьте в холодильник на 25-30 минут, чтобы шампанское застыло. Готовое желе мелко нарежьте. Салат выложите в тарелку и посыпьте сверху желе.
The finished salad can be sprinkled with herbs, and you can also tear a few pieces of lettuce leaves. And adherents of proper nutrition can also use a small amount of sesame, either roasted or regular.
Готовый салат можно посыпать зеленью, а также порвать несколько кусочков салатного листа. А приверженцы правильного питания могут еще использовать небольшое количество кунжута либо обжаренного, либо обычного.