Boil the egg hard-boiled. Boil potatoes and carrots in their skins until tender, about 30 minutes. Wash the green onions and chop finely.
Яйцо отварите вкрутую. Картофель и морковь отварите в кожуре до готовности примерно 30 минут. Зеленый лук промойте и мелко нарежьте.
Divide the cabbage into inflorescences and place in boiling water for 5-6 minutes.
Капусту разделите на соцветия и киньте в кипящую воду на 5-6 минут.
Peel the boiled potatoes, carrots and eggs and cut into small cubes. Also cut the cauliflower and crab meat into cubes.
Отваренные картошку, морковку и яйцо очистите и нарежьте мелкими кубиками. Цветную капусту и крабовое мясо также нарежьте кубиками.
Combine all ingredients in a deep bowl, add sour cream, mayonnaise, salt, pepper and green onions, mix.
Соедините все ингредиенты в глубокой миске, добавьте сметану, майонез, соль, перец и зеленый лук, перемешайте.
Serve the salad with cauliflower and crabmeat, garnished with fresh parsley or dill. For a festive table, you can beautifully place it on a dish using a salad ring. This way the salad will look like in a restaurant.
Подавайте салат с цветной капустой и крабовым мясом, украсив его свежей петрушкой или укропом. Для праздничного стола можно красиво его выложить на блюдо, используя кольцо для подачи салатов. Так салат будет выглядеть, как в ресторане.