Wash the potatoes and carrots and boil them until tender, unpeeled. Boil the eggs hard. Clean the mackerel and remove the skin and bones.
Картофель, морковь промойте и отварите до готовности в неочищенном виде. Яйца отварите вкрутую. Скумбрию почистите и удалите кожу и кости.
Place the layers on a flat plate in the following sequence: grated potatoes, salt and mayonnaise.
На плоскую тарелку выложите слои в следующей последовательности: натертый на крупной терке картофель, соль и майонез.
Lay out the following layers: onion, finely chopped mackerel and grated carrots.
Следующими слоями выложите: лук, нарезанную мелко скумбрию и натертый на крупной терке морковь.
For the penultimate step, prepare the yolk-cheese mixture. First separate the whites from the yolks and then mix the yolks with mayonnaise and cream cheese. Place the mixture on top of the carrots and brush the salad on all sides with mayonnaise.
Для предпоследнего шага подготовьте желтково-сырную смесь. Отделите сначала белки от желтков и затем смешайте желтки с майонезом и плавленым сыром. Выложите смесь поверх моркови и смажьте салат со всех сторон майонезом.
Grate the egg whites and spread them onto the sides of the salad and use them as a thin top layer.
Яичные белки натрите на крупной терке и распределите их на бока салата и используйте в качестве тонкого верхнего слоя.
Before serving, you need to let the salad soak a little, so you can put it in the refrigerator for at least 30 minutes. You can decorate it with herbs and remaining yolks.
Перед подачей необходимо дать салату немного пропитаться, поэтому можете отправить в холодильник хотя бы на 30 минут. Украсить его можете зеленью и оставшимися желтками.