Peel the onions and carrots, rinse. Wash the tomatoes and parsley and dry.
Лук и морковь очистите, промойте. Помидоры и петрушку промойте, обсушите.
Cut the tomatoes into slices and the onion into half rings. Chop the carrots into thin strips or grate them using a Korean carrot grater.
Помидоры нарежьте дольками, лук полукольцами. Морковь нашинкуйте тонкой соломкой либо натрите на терке для моркови по-корейски.
Combine all ingredients in a bowl. Season the salad with oil, add salt, sugar, pepper to taste, and a little vinegar if desired. Mix thoroughly.
Соедините в миске все ингредиенты. Заправьте салат маслом, добавьте соль, сахар, перец по вкусу, немного уксуса по желанию. Тщательно перемешайте.
When serving, you can decorate the salad of tomatoes, carrots and onions with pickled cucumber and sprigs of dill. Serve fresh with meat, poultry or side dishes.
При подаче можно украсить салат из помидоров, моркови и лука соленым огурцом и веточками укропа. Подавайте в свежем виде к блюдам из мяса, птицы или к гарнирам.