To make the vegetable mixture cook faster, you can defrost it at room temperature. Rinse the rice several times in cold water. Wash the green onions and chop them into small pieces.
Чтобы овощная смесь быстрей готовилась, ее можно разморозить при комнатной температуре. Рис несколько раз промойте в холодной воде. Зеленый лук промойте и нарежьте некрупно.
Fry the vegetable mixture in a frying pan until half cooked. Add rice to the mixture, stir and fry for 3-5 minutes over low heat. Then add 350 ml of water and simmer over low heat for 20 minutes.
Обжарьте на сковороде овощную смесь до полуготовности. Добавить к смеси рис, перемешайте и обжаривайте 3-5 минут на медленном огне. Затем долейте 350 мл воды и тушите на небольшом огне 20 минут.
Beat the eggs in a bowl with a fork and mix with the chopped green onions.
Яйца взбейте в мисочке вилкой и смешайте с нарезанным зеленым луком.
Now add soy sauce, salt to taste, pepper, and stir. Cook for another 5-7 minutes with the lid closed. Cut the gherkins into slices and decorate the finished rice with vegetables with them.
Теперь добавьте соевый соус, посолите по вкусу, поперчите, перемешайте. Готовьте еще 5-7 минут под закрытой крышкой. Нарежьте корнишоны кружочками и украсьте ими готовый рис с овощами.
Serve hot fried rice with vegetables and eggs, garnished with sprigs of fresh parsley and dill. You can serve this dish with Tartar or Caesar sauces, sliced vegetables or seafood appetizers.
Подавайте пикантный жареный рис с овощами и яйцами горячим, украсив веточками свежей петрушки и укропа. Можно подать к этому блюду соусы Тартар или Цезарь, овощную нарезку или закуски из морепродуктов.