Peel and wash the onion. Wash the greens under running water and place on kitchen napkins. Wash the meat and cut into small pieces.
Лук почистите и помойте. Зелень помойте под проточной водой и выложите на кухонные салфетки. Мясо помойте и нарежьте на небольшие кусочки.
Place meat, chopped herbs, kefir, mayonnaise, salt, pepper, onion and basil in a deep container.
В глубокую емкость выложите мясо, рубленную зелень, кефир, майонез, соль перец, луку и базилик.
Mix the contents of the container and marinate. The longer you can keep the meat in the marinade, the juicier and softer the meat will be.
Содержимое емкости перемешайте и отправьте мариноваться. Чем дольше сможете продержать мясо в маринаде, тем сочнее и мягче получится мясо.
Place the marinated meat on skewers and fry on all sides over an open fire. If you decide to cook the meat at home, fry it in a frying pan.
Маринованное мясо насадите на шпажки и обжарьте на открытом костре со всех сторон. Если мясо решили приготовить дома, обжарьте его на сковороде.
You can serve beautifully decorated fresh vegetables with your barbecue. Well, and of course, according to tradition, serve the kebab with ketchup.
К шашлыку можете подать красиво оформленные свежие овощи. Ну, и конечно же по традиции подайте шашлык вместе с кетчупом.