Rinse the buckwheat several times. Wash the fillet and cut into small pieces. Peel the onions and carrots. Cut the onion into cubes, grate the carrots on a coarse grater.
Гречку промойте несколько раз. Филе промойте и нарежьте небольшими кусочками. Лук и морковь очистите. Лук нарежьте кубиками, морковь натрите на крупной терке.
In the “Frying” mode, fry the onion in vegetable oil for 10 minutes, add carrots, stir, simmer for another 5 minutes. Now add pieces of chicken fillet to the frying and simmer, stirring, for 15 minutes.
В режиме «Жарка» обжарьте лук на растительном масле 10 минут, добавьте морковь, перемешайте, тушите еще 5 минут. Теперь всыпьте к зажарке кусочки куриного филе и тушите, помешивая, 15 минут.
Add washed buckwheat, spices and salt to taste to the meat, add water, stir and cook in the “Buckwheat” mode for 40 minutes.
Добавьте к мясу промытую гречку, специи и соль по вкусу, залейте водой, перемешайте и готовьте в режиме «Гречка» 40 минут.
Serve the crumbly buckwheat with chicken meat hot, garnishing with chopped parsley or dill on top. You can serve this dish with a sauce made from sour cream, garlic and herbs, as well as a salad of fresh vegetables.
Подавайте рассыпчатую гречку с куриным мясом в горячем виде, украсив сверху рубленой петрушкой или укропом. Можно предложить к такому блюду соус из сметаны, чеснока и зелени, а также салат из свежих овощей.