Rinse the meat and mushrooms. Wash the green onion feathers, dry with paper towels and finely chop.
Мясо и грибы промойте. Перья зеленого лука промойте, обсушите бумажными полотенцами и мелко нашинкуйте.
Cut the pork into small cubes, cut the champignons into quarters. Place the meat in a heated frying pan with oil and fry for 5-7 minutes until golden brown.
Свинину нарежьте небольшими кубиками, шампиньоны нарежьте четвертинками. На разогретую сковороду с маслом выложите мясо, жарьте 5-7 минут до румяной корочки.
Add mushrooms, then sour cream, stir. Add salt, pepper and simmer over low heat under a closed lid for 8-10 minutes.
Добавьте грибы, затем сметану, перемешайте. Посолите, поперчите и тушите на медленном огне под закрытой крышкой 8-10 минут.
Serve pork stewed with champignons in sour cream sauce with any side dish: mashed potatoes, rice, pasta. Before serving, garnish with chopped green onions, fresh parsley or dill.
Подавайте свинину, тушенную с шампиньонами в сметанном соусе с любым гарниром: с картофельным пюре, рисом, макаронами. Перед подачей украсьте нарезанным зеленым луком, свежей петрушкой или укропом.