Remove eggs, sour cream and cottage cheese from the refrigerator in advance so that they are at room temperature. Grease a baking dish with vegetable oil and sprinkle with breadcrumbs.
Яйца, сметану и творог достаньте заранее из холодильника, чтоб они были комнатной температуры. Форму для запекания смажьте растительным маслом и присыпьте панировочными сухарями.
Break the eggs into a deep bowl and beat with a mixer for 5 minutes, add sugar and beat for another 5 minutes. Add sour cream and cottage cheese, stir until smooth.
Яйца разбейте в глубокую миску и взбивайте миксером 5 минут, добавьте сахар и взбивайте еще 5минут. Добавьте сметану и творог, перемешайте до однородности.
Pour the curd mass into a mold greased with butter and sprinkled with breadcrumbs. Bake in an oven preheated to 180⁰C for 40 minutes.
Творожную массу влейте в форму, смазанную маслом и присыпанную панировочными сухарями, форму. Выпекайте в разогретой до 180⁰С духовке 40 минут.
You can serve this tender cottage cheese casserole either hot or cold. Decorate it with powdered sugar, whipped cream, fresh berries or jam.
Подавать нежную творожную запеканку можно как в горячем, так и в холодном виде. Украсьте ее сахарной пудрой, взбитыми сливками, свежими ягодами или вареньем.