Peel and wash the potatoes. Rinse the greens under running water and place on a paper towel.
Картофель очистите и помойте. Зелень так же промойте под проточной водой и выложите на бумажное полотенце.
Grate the potatoes on a medium grater and add to a container with eggs, salt and pepper. Mix everything thoroughly
Картофель натрите на средней терке и добавьте в емкость с яйцами, солью и перцем. Все тщательно перемешайте
Grate the cheese on a medium grater, finely chop the herbs and add everything to the container along with the minced meat, salt, pepper and paprika. Stir.
Сыр натрите на средней терке, зелень мелко накрошите и добавьте все в емкость вместе с фаршем, солью, перцем и паприкой. Перемешайте.
Grease the pan with oil and lay out layers of ½ potatoes, minced meat, the other half of potatoes and cheese.
Форму смажьте маслом и выложите слои ½ картофеля, фарш, вторая половине картофеля и сыр.
Grease the top layer with mayonnaise and sprinkle with paprika. Place in the oven preheated to 180 ℃ for 40 minutes.
Верхний слой смажьте майонезом и посыпьте паприкой. Отправьте в духовку, разогретую до 180 ℃ на 40 минут.
Meat casserole goes well with fresh vegetables, or if you want to serve it with tea, you can garnish with chopped herbs.
Мясная запеканка отлично сочетается со свежими овощами или если желаете подать ее к чаю, то можете украсить рубленной зеленью.