Prepare everything you need to make the pie. Remove the eggs from the refrigerator; they should be at room temperature. Peel the quince and cut into slices, remove the pit from the plum, dissolve the matcha tea in hot water.
Приготовьте все необходимое для приготовления пирога. Яйца достаньте из холодильника, они должны быть комнатной температуры. Айву почистите и нарежьте дольками, сливу избавьте от косточки, чай матча растворите в горячей воде.
Beat eggs, kefir and sugar with a whisk or mixer. Add matcha and stir. Add flour and mix thoroughly so that there are no lumps.
Яйца, кефир и сахар взбейте венчиком или миксером. Добавьте матчу и перемешайте. Всыпьте муку и тщательно перемешайте, чтобы не было комков.
Grease a baking dish with coconut oil at room temperature, place some plums and quinces on the bottom.
Форму для запекания смажьте кокосовым маслом комнатной температуры, выложите на дно часть слив и айвы.
Pour the dough into the baking dish. Top with remaining plum and quince. Sprinkle with cinnamon. Bake the pie at 180° for about 45 minutes.
Вылейте тесто в форму для запекания. Сверху украсьте оставшейся сливой и айвой. Посыпьте корицей. Запекайте пирог при температуре 180° около 45 минут.
Slice the pie chilled, it will be easier. Serve with tea or coffee. Have a feast for yourself, because the word “pie” comes from the Old Russian “pir”.
Нарезайте пирог охлажденным, так будет проще. Подавайте к чаю или кофе. Устройте себе пир, ведь слово "пирог" произошло от древнерусского "пир".