Peel and wash the vegetables. Wash the chicken meat under running water as well.
Овощи очистите и помойте. Куриное мясо тоже помойте под проточной водой.
While the chicken is cooking, start frying: grate the carrots, chop the onion and sauté in a preheated frying pan for 5 minutes.
В то время пока варится куриное мясо, займитесь зажаркой: морковь натрите, лук порежьте и пассеруйте на разогретой сковороде в течение 5 минут.
Add potatoes to the pan with meat and cook for about 10 minutes. Then add the roast, salt and pepper and keep the soup on low heat for a couple more minutes. After turning off the soup, let it brew.
В кастрюлю с мясом добавьте картошку и варите минут 10. После добавьте зажарку, посолите, поперчите и на медленном огне подержите суп еще пару минут. После того, как отключите суп, дайте ему настояться.
While the soup is steeping, cut the bread slices into small cubes. Line a baking sheet with foil and place a thin layer of bread cubes. Keep them in the oven over medium heat for 10 minutes. Place the crackers in portions.
Пока суп настаивается, ломтики хлеба нарежьте кубиками небольшими. Противень застелите фольгой и выложите тонким слоем кубики хлеба. На среднем огне поддержите их в духовке 10 минут. Порционно выложите сухари.
The soup goes well with fresh herbs or you can also serve it with sour cream.
Суп отлично сочетается со свежей зеленью или так же можете его подать со сметаной.