Open canned tuna using a can opener and drain the can. Open the canned olives and remove 10 from the brine. Squeeze the required amount of juice from the lemon. Rinse the parsley, dry with paper towels and finely chop. Fry the bread slices in a dry frying pan or brown in a toaster.
Откройте консервированный тунец с помощью консервного ножа, слейте жидкость из банки. Откройте консервированные оливки и выньте из рассола 10 штук. Выдавите из лимона необходимое количество сока. Петрушку промойте, обсушите бумажными полотенцами и мелко нашинкуйте. Ломтики хлеба обжарьте на сухой сковороде или зарумяньте в тостере.
Mash the tuna pieces with a fork. Cut the sun-dried tomatoes into arbitrary pieces. Add cream cheese, lemon juice and Dijon mustard. Grind everything using a blender.
Кусочки тунца разомните вилкой. Вяленые томаты нарежьте произвольными кусочками. Добавьте сливочный сыр, лимонный сок и дижонскую горчицу. Измельчите все с помощью блендера.
Cut the olives into thin rings. Add to the pate along with the chopped herbs and a mixture of freshly ground peppers. Stir and refrigerate for 20 minutes.
Оливки нарежьте тонкими колечками. Добавьте к паштету вместе с измельченной зеленью и смесью свежемолотых перцев. Перемешайте и уберите на 20 минут в холодильник.
Serve the chilled pate spread on slices of toasted bread and top with parsley sprigs, olives and sun-dried tomato slices.
Подавайте охлажденный паштет, намазав на кусочки подрумяненного хлеба, и украсив сверху веточками петрушки, оливками и ломтиками вяленого томата.