Thaw fish and seafood at room temperature. Boil the eggs hard. Wash the tomatoes and remove the stems. Rinse the iceberg lettuce and pat dry with paper towels.
Рыбу и морепродукты разморозьте при комнатной температуре. Яйца отварите вкрутую. Помидоры помойте и удалите плодоножки. Салат Айсберг промойте и обсушите бумажными полотенцами.
Cut the salmon fillet into small pieces. And place it in a frying pan along with shrimp, mussels and squid, fry in olive oil until a light golden crust appears. Then prepare the dressing: mix soy sauce with lemon juice. Tear the Iceberg lettuce into small pieces with your hands.
Филе лосося порежьте небольшими кусочками. И отправьте вместе с креветками, мидиями и кальмарами на сковородку, обжарьте на оливковом масле до появления легкой золотистой корочки. Затем приготовьте заправку: соевый соус смешайте с соком лимона. Салат Айсберг порвите руками на небольшие кусочки.
Cut the eggs into cubes, tomatoes into slices, and mix in a deep bowl with chopped lettuce leaves. Dip the seafood into the sauce and place on top of the rest of the salad ingredients. Season everything with sauce, stir. Warm seafood salad is ready.
Яйца нарежьте кубиками, помидоры – ломтиками, и смешайте в глубокой миске с измельченными листьями салата. Морепродукты окуните в соус, выложите на остальные ингредиенты салата. Заправьте все соусом, перемешайте. Теплый салат с морепродуктами готов.
Serve the warm salad with seafood and tomatoes on the table immediately after preparation. You can decorate it with croutons, French mustard or fresh herbs.
Подавайте теплый салат с морепродуктами и помидорами на стол сразу после приготовления. Можно украсить его сухариками, французской горчицей или свежей зеленью.