Peel and rinse the potatoes. Peel the onion and cut into cubes. Cut the sausages into slices.
Картофель очистите и промойте. Лук очистите и нарежьте кубиками. Колбаски нарежьте кружочками.
Fry the hunting sausages in a hot frying pan with vegetable oil for a couple of minutes, add chopped onions to them, fry for another 5-7 minutes. Cut the potatoes into large strips.
Обжарьте охотничьи колбаски на раскаленной сковороде с растительным маслом пару минут, добавьте к ним нарезанный лук, жарьте еще 5-7 минут. Картофель нарежьте крупной соломкой.
Now pour the potato slices into the frying pan, sprinkle with spices, salt, and stir. Fry over medium heat until fully cooked, stirring occasionally. 10 minutes before the end of cooking, cover the pan with a lid.
Теперь высыпьте на сковороду ломтики картофеля, присыпьте специями, посолите, перемешайте. Жарьте на среднем огне до полной готовности, периодически помешивая. За 10 минут до окончания готовки накройте сковороду крышкой.
Serve potatoes fried with hunting sausages, sprinkled with finely chopped fresh herbs; you can also use fresh lettuce leaves for decoration. Pair your fried potatoes with sliced potatoes or a fresh vegetable salad.
Подавайте картофель, жаренный с охотничьими колбасками, посыпав его мелко нарезанной свежей зеленью, также для украшения можно использовать свежие листья салата. Дополните жареный картофель нарезкой или салатом из свежих овощей.